Welkom bij JORNext

JORNext is een platform voor vastgoedprofessionals die actief zijn in de regio Rotterdam.

 

Het doel van de vereniging is het uitwisselen van kennis, informatie en contacten tussen, door en voor de leden op een laagdrempelige en informele wijze. Wij vinden het van belang dat leden een toegevoegde waarde hebben voor elkaar en streven naar een evenwichtige samenstelling van vastgoedprofessionals in de breedste zin van het woord.

 

JORnext is voortgekomen uit de vereniging Jong Onroerend goed Rotterdam, de JOR (www.jorinside.nl). Leden van de JOR kunnen vanaf 35 jaar lid worden van JORNext waardoor het succesvolle netwerk van de JOR niet verloren gaat. Ook vastgoedprofessionals zonder wortels in de JOR nodigen wij uit om lid te worden. 


JORNext organiseert als uitgangspunt maandelijks een activiteit. Dit betreffen niet alleen inhoudelijke bijeenkomsten, maar ook activiteiten zoals een studiereis en enkele gezamenlijke activiteiten met de JOR. Doel is om onder het genot van een hapje en een drankje de markt maar ook elkaar beter te leren kennen. Zie de agenda voor de voorbije en komende activiteiten.

De activiteiten van JORNext worden gesponsord door toonaangevende bedrijven. JORNext heeft maatschappelijke betrokkenheid, met name in relatie tot de stad Rotterdam, hoog in het vaandel staan.

17
nov

November bijeenkomst: 010 goes 020

geplaatst woensdag 16 november 2016 door Secretaris

Afgelopen donderdag 17 november heeft JORNext met ruim 30 leden en sponsoren een bezoek gebracht aan Amsterdam. Het bezoek werd gestart bij Leicht Amsterdam met een presentatie van Martijn Waalboer over de vliegende start van Leicht Kitchens in Amsterdam. Daarna werd er door de Metropoolregio Amsterdam een presentatie gegeven over de ontwikkelingen in de metropoolregio. Vervolgens werd de avond afgesloten met een boottocht door de Amsterdamse grachten. 

(JOR)Next Stop: Vienna, Wien, Wenen - het verslag

geplaatst dinsdag 11 oktober 2016 door Secretaris

Van 6 tot 8 oktober heeft de JORNext studiereis plaatsgevonden. Met 37 JORNext leden hebben we de reis ondernomen en zijn alle aspecten van Wenen onderzocht. Een verslag van de reis is hieronder te bekijken.

JORNext Lustrum Business Festival

geplaatst vrijdag 16 september 2016 door Secretaris

Na de lustrum studiereis naar Dubai en het lustrum kerstdiner in het Groothandelsgebouw heeft JORNext haar eerste lustrum afgesloten met het lustrum Business Festival.

De JORNext-leden, -sponsoren, oudleden en de leden van zustervereniging JOR werden geprikkeld om in workshops, presentaties en demonstraties vol inspiratie en revolutionaire ontwikkelingen van buiten de vastgoedsector na te denken over de toekomst van de vastgoedsector. 

 

 

6
okt

(JOR)Next Stop: Vienna, Wien, Wenen

geplaatst dinsdag 23 augustus 2016 door Secretaris

Nu de vakantieperiode voor nagenoeg iedereen echt afgelopen is en sommigen na enkele dagen werken vast en zeker al weer uitkijken naar een nieuwe vakantie, lijkt het ons vanuit de reiscommissie, nu het ideale moment om je een update te geven over de JorNext studiereis van 2016.

 

Op donderdag 6 oktober zullen we op een zeer schappelijk tijdstip aan het einde van de ochtend op Schiphol verzamelen om vervolgens rond 13:30 uur te vertrekken. We vertrekken dan met een groep van 39 dames en heren. 

...
16
sep

Lustrum Business Festival

geplaatst dinsdag 5 juli 2016 door Secretaris

Lustrumevent JorNext 2016

Een inspirerend Festival

 

Zoals eerder aangegeven sluiten we het Lustrumjaar 2015/2016 af met een event op vrijdag 16 september 2016.

Na de zomerborrel in de Aloha bar georganiseerd door de JOR en de fantastische reis naar Dubai, wordt het lustrumjaar afgesloten met inspirerende sessies tijdens het kennisfestival!  

 

Wij zijn pas tevreden indien iedereen "prettig ongerust" naar huis gaat en dat mensen morgen iets anders doen dan dat ze gisteren deden!...

meer
Naar boven